Hanglampen

Momenteel is een groot deel van ons assortiment hanglampen uitverkocht. Wij werken er hard aan om dit assortiment spoedig weer uit te breiden. Mocht je interesse hebben om een lamp te kopen maar staat er niks geschikts in de webshop, dan is het ook mogelijk om op de werkplaats te komen kijken. Op de werkplaats staat nog veel glaswerk wat ik op aanvraag ook tot een mooie lamp kan ombouwen. Neem hiervoor even contact op.

LB-092

€ 175,-

Aanbieding - Antieke cillinderglas hanglamp gemaakt van wit glas, mondgeblazen. Dit cillinderglas wordt oorspronkelijk gebruikt plantenmaterialen in te bewaren.

LB-125

€ 185,-

 Nieuw - Apothekerspot hanglamp gemaakt van wit glas afkomstig uit Hongarije.

LB-086

€ 195,-

Unieke apothekerspot hanglamp gemaakt van wit glas afkomstig uit Hongarije. Deze Apothekerspot wordt oorspronkelijk gebruikt plantenmaterialen in te bewaren.

Lichtbeurs maakt gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Lichtbeurs.nl nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses aan.