Maatwerk Lampen

Jesse Lichtbeurs maatwerkOp aanvraag ontwerp ik ook lampen op maat. Ik vind dit één van de leukste dingen om te doen.

Mijn werkwijze

We maken een afspraak en ik kom bij u langs om het huis of uw ruimte te bekijken. We bespreken uw persoonlijke voorkeuren en ik laat u de verschillende mogelijkheden zien. Ik neem daarvoor direct verschillende peren, snoeren en fittingen mee en eventueel verschillende stukken glaswerk. Aan de hand van dit bezoek, maak ik een offerte op.

De kosten voor dit bezoek bedragen €49.- (ongeacht de afstand die ik in Nederland moet afleggen), deze worden echter alleen in rekening gebracht als de offerte uiteindelijk wordt afgewezen.

Vervolgens ga ik met het ontwerp aan de gang en zo ontstaat een unieke lamp die beantwoordt aan uw wensen, conform de uitstraling van uw huis en uiteraard met een finishing touch van mij.

Neem gerust contact op als u interesse heeft. We gaan dan rustig overleggen om tot een mooi ontwerp te komen.

LB-216

Voor een monumentaal kantoorpand in Groenekan

Boven een grote vergadertafel met stalen onderstel en boomstambladen op 3,65m hoogte. Een maatlamp met een op maat gelaste zwart stalen constructie als ophanging, met 12 zwarte snoeren, mat zwarte fittingen en dimbare grote Led filament globelampen.

€925,- Exclusief montage*

LB-217

Voor in een villa in Oostvoorne

In een vide op 5,6m hoogte. Een maatlamp met mat zwarte ophanging, 16 zwarte snoeren, mat zwarte fittingen en middel en grote dimbare led filament lampen die prachtig warm licht geven. Een prachtige lamp voor boven de entree.

€1100,- Exclusief montage*

LB-202

Voor praktijkruimte in Den Haag

Een maatlamp met een spiraalvormige ophanging van grenenhout wit gelakt. Gemaakt met 10 grijs gevlochten snoeren, houten fittingen en stijlvolle Deense dimbare spiraal globelampen. Door de vorm van de ophanging wordt er gebruik gemaakt van de 4 meter hoge ruimte en geeft de lamp een speelse draai aan de rechthoekige vorm van de kamer.

€950,- Exclusief montage*

LB-207

Voor een appartement in Capelle a/d Ijssel

In een vide op 5,5 meter hoogte. Een maatlamp met 16 grijze katoenen snoeren, een houten ophanging, cilindervormige houten fittingen en exclusieve Deense Tivoli Led lampen.

€1200,- Exclusief montage*

LB-094 en LB-095

Voor in een villa in Oegstgeest

Voor in het trappenhuis op 5,5 meter hoogte. Een mooie industriele lamp gemaakt met vijftien snoeren waarvan de peren op verschillende hoogtes hangen. De ophanging van hout dat op het plafond is bevestigd. Gemaakt met zwart katoenen snoer, dimbare Globe Goldline LED-lampen in verschillende groottes en rustieke fittingen voor een stoere maar klassieke look.

€1050,- Exclusief montage*

Voor in de woonkamer een klein broertje van de lamp in het trappenhuis. Ophanging van hout met drie uitgangen. Met dezelfde snoeren, fittingen en lampen.

€275,- Exclusief montage*

LB-210

Voor nieuwbouwhuis in Utrecht

Een strakke en speelse maatlamp met 9 snoeren in een heel smalle vide van 27cm breed en 180cm lang. De lamp hangt op 8,7 meter hoogte en verlicht iedere verdieping. Je aandacht wordt direct naar de vide getrokken en de mooie lijnen van het trappenhuis vormen samen met de lamp een stijlvol geheel. Gemaakt met zwart snoer, mat zwarte fittingen en dimbare led spiraal filament lampen.

€925,- Exclusief montage*

LB-215

Voor in huis in Berlicum

Een maatlamp met een stoere op maat gelaste stalen, zwart gepoedercoate balk als ophanging. Met 4 antraciete snoeren, grote zwart stalen fittingen en dimbare Led Mega globes van 20cm diameter.

€800,- Exclusief montage*

LB-204

Voor in een loft in Utrecht

Een maatlamp met een wit gelakte ophanging. Gemaakt met 7 zwarte snoeren, zwarte fittingen en grote dimbare led filament globes. Deze lamp komt bijzonder goed tot zijn recht in deze stoere loft.

€675,- Exclusief montage*

LB-203

Voor in een prachtig monumentaal pand in Haarlem

Een maatlamp met ronde ophanging op 14 meter hoog. Deze lamp verlicht wel 4 verdiepingen en is gemaakt met 16 linnen snoeren, bronzen fittingen en middel en grote buislampen voor een klassieke stijl van het trappenhuis. Door de buislampen wordt er optimaal gebruik gemaakt van de kleine ruimte. Gemaakt met een radiografische dimmer op elke verdieping.

€1375,- Exclusief montage*

LB-120 en LB-121

Voor huis in Zevenhoven

Voor in de woonkamer boven de zithoek. Een mooie maatlamp met zwevende ophanging gemaakt met 5 snoeren waarvan de peren op verschillende hoogtes hangen. Gemaakt met zwart gevlochten snoer, rustieke fittingen en grote en middelgrote dimbare led filament globes voor mooi warm licht.

€450,- Exclusief montage*

Voor in het woongedeelte tussen de keuken en woonkamer een bijpassende lamp in dezelfde stijl met 3 snoeren.

€275,- Exclusief montage*

LB-208

Voor een huis in Amersfoort

Voor in een vide omringd door ramen op 5 meter hoogte. Een stijlvolle lamp met 15 snoeren met de plaat gemonteerd op een ongelijk plafond. Gemaakt met zwarte snoeren, chromen fittingen en middel en grote buislampen voor een bijzonder effect.

€1000,- Exclusief montage*

LB-080

Voor in een villa in Bussum

Voor in het trappenhuis op 5 meter hoogte. Een elegante lamp gemaakt met 2 snoeren waarvan de peren op verschillende hoogtes hangen. De ophanging is een groot houten sjabloon dat op het plafond is bevestigd. Gemaakt met zwart katoenen snoer, dimbare Goldline LED-lampen en zwart metallic fittingen voor een stoere maar klassieke look. De lamp verlicht zowel het trappenhuis en de overloop als een gedeelte van de hal.

€900,- Exclusief montage*

LB-070

Voor in het Filmhuis Bussum

Voor in het trappenhuis naast de bar op 6 meter hoogte. Een bijzondere lamp gemaakt met vijftien snoeren waarvan de peren op verschillende hoogtes hangen. De ophanging is een groot houten sjabloon dat op het plafond is bevestigd. Gemaakt met zwart katoenen snoer, LED-lampen en bronzen fittingen voor een mooie oude look. De lamp verlicht zowel een gedeelte van het trappenhuis als een stuk van de bar en is in het hele café en bij binnenkomst in het filmhuis te zien.                                   Foto's: Andrea Bartosova, Bartosova.nl

€1050,- Exclusief montage*

LB-048

Een ontwerp voor in een groot herenhuis in Bussum

Voor boven een 320cm lange teakhouten eetkamertafel. Een 170cm brede hanglamp met vier apothekersflessen afkomstig uit Hongarije. Gemaakt met beige gevlochten linnen snoer en zwart metallic fittingen. Ophangmechanisme van de flessen gemaakt van zwart gebrand dik ijzerdraad voor een industrieel uiterlijk. Ophanging gemaakt van teakhout passend bij de tafel en vloer. Voorzien van dimbare goldline Led filament lampen voor mooi warm sfeer licht 's avonds, maar ook voldoende fel in te stellen om de hele ruimte te verlichten.

€750,- Exclusief montage*

LB-206

Voor in een monumentaal pand in Haarlem

Voor boven een 3 meter lange eettafel. Gemaakt met 4 verschillende dimbare mega globe led lampen en linnen snoeren.

€600,- Exclusief montage*

*Voor de montage en reisuren reken ik een uurtarief van €48,40 een kilometervergoeding van €0.19p/k, plus eventueel parkeergeld en de huur van een busje voor de steiger.

Lichtbeurs maakt gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Lichtbeurs.nl nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses aan.