Maatwerk Lampen

Op aanvraag doe ik ook projecten op maat, dus laat je gerust inspireren door de onderstaande modellen, deze kan ik allemaal voor je maken, ook met kleine of grote aanpassingen. Het ontwerp bespreken we over de telefoon of email en aan de hand van foto's en eventueel een tekening van de plafondplaat.

Je bent daarnaast ook van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken op mijn werkplaats in Hilversum. Hier heb ik een aantal complete vide lampen hangen en veel voorbeeld materialen.

Na een stuk of 350 projecten doe ik zelf helaas geen montage van de lampen meer, maar deze zijn erg eenvoudig op te hangen (door elke doe-het-zelver/klusjesman/elektricien in bezit van een steiger) met meegeleverde handleiding en montagematerialen. Wel kan ik je in deze regio doorverwijzen naar een elektricien waar ik mee samenwerk.

Daarnaast kan je in de webshop sinds kort nu ook je eigen vide lamp samenstellen!

Neem gerust contact op als je interesse hebt. We kunnen dan overleggen om tot een mooi ontwerp te komen.

 

LB-292

Voor een woning in Apeldoorn,

Een vide lamp voor boven een eettafel met witte plafondplaat 120x90 cm en 14 zwarte snoeren, mat zwarte fittingen en mega titanium Globes dimbaar (20cm diam).

€1675,-

LB-244

Voor een huis in 's Gravesande.

Een vide lamp op maat, met 12 zwarte snoeren, mat zwarte fittingen en middel en grote led filament globes.

Prijs €1215,-

Bestel deze lamp direct in de webshop -->

 

LB-206

Voor een woonhuis in Vianen

Voor boven een 3 meter lange eettafel. Witte plafondplaat met 15 zwarte snoeren, zwart strakke fittingen en dimbare titanium globes.

€1250,-

Bestel deze lamp direct in de webshop -->

LB-217

Voor in een villa in Oostvoorne

In een vide op 5,6m hoogte. Een maatlamp met mat zwarte ophanging, 16 zwarte snoeren, mat zwarte fittingen en middel en grote dimbare led filament lampen die prachtig warm licht geven. Een prachtige lamp voor boven de entree.

€1350,-

Bestel deze lamp direct in de webshop -->

 

LB-216

Op meerdere locaties.

Een eettafel lamp met zwart stalen frame van 180cm lang en 45cm breed met 12 zwarte snoeren, fittingen en dimbare led filament lampen.

€1300,-

Bestel deze lamp direct in de webshop-->

LB-080

Voor een vrijstaand huis in Mierlo.

Een vide lamp op maat met een grote ronde plafondplaat, met 12 zwarte snoeren, zwarte fittingen en met dimbare grote en mega grote globes spiraal goud.

€1500,-

LB-215

Voor in huis in Berlicum

Een maatlamp met een stoere op maat gelaste stalen, zwart gespoten balk als ophanging. Met 4 zwarte , grote zwart stalen fittingen en dimbare Led Mega globes van 20cm diameter.

€850,-

Bestel deze lamp direct in de webshop-->

LB-208

Voor een huis in Amsterdam.

Voor een smalle vide in een prachtig restaureert trappenhuis, met een rechthoekige plaat, 9 linnen snoeren, brons klassieke fittingen en spiraal buislampen.

€1195,-

Bestel deze lamp direct in de webshop -->

LB-207

Voor een appartement in Capelle a/d Ijssel

In een vide op 5,5 meter hoogte. Een maatlamp met 16 grijze katoenen snoeren, een houten ophanging, cilindervormige houten fittingen en exclusieve Deense Tivoli Led lampen.

€1400,-

LB-094 en LB-095

Voor in een villa in Oegstgeest

Voor in het trappenhuis op 5,5 meter hoogte. Een mooie industriele lamp gemaakt met vijftien snoeren waarvan de peren op verschillende hoogtes hangen. De ophanging van hout dat op het plafond is bevestigd. Gemaakt met zwart katoenen snoer, dimbare Globe Goldline LED-lampen in verschillende groottes en rustieke fittingen voor een stoere maar klassieke look.

€1300,-

Voor in de woonkamer een klein broertje van de lamp in het trappenhuis. Ophanging van hout met drie uitgangen. Met dezelfde snoeren, fittingen en lampen.

€325,-

LB-210

Voor nieuwbouwhuis in Utrecht

Een strakke en speelse maatlamp met 9 snoeren in een heel smalle vide van 27cm breed en 180cm lang. De lamp hangt op 8,7 meter hoogte en verlicht iedere verdieping. Je aandacht wordt direct naar de vide getrokken en de mooie lijnen van het trappenhuis vormen samen met de lamp een stijlvol geheel. Gemaakt met zwart snoer, mat zwarte fittingen en dimbare led spiraal filament lampen.

€1075,-

LB-070

Voor in het Filmhuis Bussum

Voor in het trappenhuis naast de bar op 6 meter hoogte. Een bijzondere lamp gemaakt met vijftien snoeren waarvan de peren op verschillende hoogtes hangen. De ophanging is een groot houten sjabloon dat op het plafond is bevestigd. Gemaakt met zwart katoenen snoer, LED-lampen en bronzen fittingen voor een mooie oude look. De lamp verlicht zowel een gedeelte van het trappenhuis als een stuk van de bar en is in het hele café en bij binnenkomst in het filmhuis te zien.                                   Foto's: Andrea Bartosova, Bartosova.nl

€1200,-

LB-409

Voor een grote woonboerderij in Puiflijk.

Een eettafel lamp gemaakt van een oud gebint, met 9 jute snoeren, bronzen fittingen en gouden spiraal globes. In samenwerking met Lumedesign.

Prijs €1100,-

 

LB-410

Voor een woonhuis in Duitsland

Een vide lamp op maat, met rechthoekige wite plafondplaat, 8 grijs linnen snoeren, rustieke fitingen en dimbare grote globes goud.

€1050,-

LB-203

Voor in een prachtig monumentaal pand in Haarlem

Een maatlamp met ronde ophanging op 14 meter hoog. Deze lamp verlicht wel 4 verdiepingen en is gemaakt met 16 linnen snoeren, bronzen fittingen en middel en grote buislampen voor een klassieke stijl van het trappenhuis. Door de buislampen wordt er optimaal gebruik gemaakt van de kleine ruimte. Gemaakt met een radiografische dimmer op elke verdieping.

€1575,-

LB-218

Een ontwerp voor in een woning in Beuningen.

Lamp gemaakt van een stalen mat zwart gespoten frame in een Lichtstraat. Het daglicht blijft behouden en s avonds is er mooi licht boven de eettafel. Gemaakt met zwarte snoeren, rustieke fittingen en middel en grote dimbare Calex led filament lampen.

€1250,-

LB-120

Voor een groot herenhuis en Engeland.

Een vide lamp op maat voor in de ontvangsthal met schuin dak, met een plafond plaat van 180x90cm 48 zwarte snoeren, fittingen en dimbare globes goud.

€2750,-

Lichtbeurs maakt gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Lichtbeurs.nl nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses aan.